dugro-produk-dugro-fruit-and-veg-header
dugro-produk-dugro-fruit-and-veg-header

Dugro® Fruit & Veg

Dumex Dugro® Fruit & Veg mengandungi kebaikan NextGen NUTRI tanpa Sukrosa serta diperkaya dengan 13 ekstrak buah-buahan & sayuran Bersama kasih sayang anda untuk menyokong PERKEMBANGAN 360° Si Manja NextGen   

Kebaikan Dugro® Fruit & Veg untuk Si Manja

dugro-produk-dugro-Multi-Grains-header
dugro-produk-dugro-Multi-Grains-header

Dugro® MultiGrains

Dumex Dugro® Multi Grains mengandungi NextGen NUTRI serta diperkaya dengan bijirin termasuk oat, gandum, jagung dan beras bersama kasih sayang anda untuk menyokong PERKEMBANGAN 360° Si Manja NextGen. 

Jadikan hari Si Manja lebih aktif dengan Dugro® Multi Grains

dugro-disahkan-halal

 

Disahkan Halal

Dengan penempatan semula perkilangan kami ke Bangplee, Thailand, rangkaian produk kami telah disahkan Halal oleh ‘The Central Islamic Council of Thailand’ (CICOT), salah satu badan pensijilan Halal luar negara yang telah diiktiraf oleh JAKIM. Senarai penuh badan pensijilan Halal luar negara yang telah diiktiraf oleh JAKIM boleh dirujuk di pautan berikut:

 

Laman Web JAKIM Facebook Hab Halal JAKIM

Soalan Lazim 

Jawapan: Ya betul. Ini memang pek formulasi baharu kami, Dugro® NextGen NUTRI yang menyokong keperluan nutrisi Si Manja. Dugro® bersama kasih sayang anda menyokong perkembangan 360° Si Manja.  

Jawapan: Kilang kami yang terletak di Banglee, Thailand merupakan hub pengeluaran yang tercanggih untuk pasaran Asia Tenggara dan merupakan salah satu kilang Danone yang dilengkapi dengan pelbagai kemudahan teknologi terkini di dunia, membolehkan kami menawarkan Inovasi Terbaharu Dugro® Yang Terunggul* untuk pelanggan di Malaysia. Segala kemudahan di Thailand ini telah disahkan HALAL oleh JAKIM.

*Berbanding dengan formulasi Dumex Dugro® pada tahun 2011 

Jawapan: Jangan risau, Dugro® NextGen NUTRI adalah disahkan halal dan telah diiktiraf oleh CICOT, sebuah organisasi HALAL di Thailand yang turut menerima pengiktirafan daripada JAKIM Malaysia. Untuk info lanjut sila layari http://www.halal.gov.my/v4/ckfinder/userfiles/files/cb2/CB_LIST_FEBRUARY_5TH_2020.pdf

Jawapan: Inovasi Terbaharu Dugro® Yang Terunggul* dengan NextGen NUTRI mengandungi nutrien yang ditambah baik untuk memenuhi keperluan kanak-kanak.

Kandungan Dugro® Langkah 3 telah bertukar daripada 900g kepada 850g disebabkan perubahan pada saiz hidangan daripada 36g kepada 32g untuk setiap hidangan, dengan jumlah penyediaan untuk setiap gelas telah bertambah sebanyak 1 gelas. Pek baharu bersamaan 26 hidangan.

Manakala kandungan Dugro® Langkah 4 & 5 telah bertukar daripada 900g kepada 850g disebabkan perubahan pada saiz hidangan daripada 44g kepada 40g untuk setiap hidangan, dengan jumlah penyediaan untuk setiap gelas telah bertambah sebanyak 1 gelas. Pek baharu bersamaan 21 hidangan.

Saiz hidangan baharu kami adalah selari dengan keperluan nutrien kanak-kanak berusia daripada 1 hingga 6 tahun.

*Berbanding dengan formulasi Dumex Dugro® pada tahun 2011 

Jawapan: Ada caranya untuk biasakan Si Manja dengan rasa baharu ni. Setiap Si Manja mempunyai tahap penerimaan yang berbeza. Mungkin ada di antara Si Manja yang mampu membezakan rasanya kerana sifat susu yang berlainan. Kami mengesyorkan supaya ibu-ibu membuat peralihan formulasi terdahulu kepada Dugro® NextGen Nutri, secara perlahan-lahan. Ikut saja panduan ini untuk peralihan.

Jawapan: Anda tak perlu bimbang kerana kesesuaian setiap Si Manja adalah berbeza. Oleh itu, sesetengah Si Manja mungkin memerlukan masa lebih lama untuk menyesuaikan diri dengan Dugro® NextGen NTURI kerana sifat susu yang berbeza. Anda boleh berbincang terlebih dahulu dengan doktor anda. Anda juga boleh hubungi 24/7 Talian Careline kami di 1800-38-1038 atau dapatkan maklumat lanjut mengenai corak najis di halaman ini.

Jawapan: Memang tak dapat dinafikan, anda sendiri mungkin dapat mengesan perbezaan susu tepung ini. Ini merupakan formulasi Dugro® NextGen NUTRI yang dipertingkatkan. Yakinlah bahawa Danone Specialized Nutrition Malaysia meletakkan kualiti makanan dan keselamatan sebagai keutamaan. Semua produk adalah selamat untuk digunakan sebelum tarikh luputnya.

Jawapan: Untuk pengetahuan anda, Dugro® NextGen NUTRI adalah formula terbaik* yang pernah dihasilkan di dalam rangkaian susu Dugro®. NextGen NUTRI baharu ini telah dirumuskan mengikut saranan pengambilan makanan Malaysia untuk membekalkan si manja nutrisi bagi menyokong keperluan pemakanan Si Manja anda.

*Berbanding dengan formulasi Dumex Dugro® pada tahun 2011 

Jawapan: Senang saja untuk dapatkan produk kami. Anda boleh ke pasar raya besar, pasar raya, Lazada, Shopee, Pusat Perubatan Cina, 99 SpeedMart dan kedai runcit berhampiran anda.

Nikmati kelebihan gembira bersama Si Manja dengan kelebihan daripada Dugro® Rewards:

dugro-rewards-langkah-1-kumpul-mata-ganjaran

Sistem kumpul mata ganjaran yang mudah

dugro-rewards-langkah-2-beli-produk-dugro-perolehi-ganjaran

Beli produk Dugro® dan perolehi ganjaran

dugro-rewards-langkah-3-pelbagai-ganjaran-istimewa

Pelbagai ganjaran istimewa untuk ditebus

Resipi istimewa untuk Si Manja

Lebih lagi info untuk Mama!

Ketahui lebih lagi tentang perkembangan Si Manja anda

                                                                    

Sentiasa di sisi Mama 24/7

Kami adalah para ibu yang terdiri daripada bekas jururawat, bidan, pakar diet dan pakar nutrisi berpengalaman yang sedia menjadi pendengar setia dan memberikan bantuan untuk anda dan Si Manja. Hubungi kami untuk dapatkan lebih lagi khidmat nasihat.

Dugro® Fruit & Veg-Multigrains

Dugro® Fruit & Veg yang dirumus dengan 3 kebaikan untuk Si Manja seperti 13 ekstrak buah-buahan dan sayuran dari Switzerland, 5 Nutri dan rasa buah yang lazat.

Dugro® Multi Grains mengandungi kebaikan susu dan 4 jenis bijirin termasuk oat, gandum, jagung dan beras yang diketahui dapat melepaskan tenaga secara perlahan.