Dugro® Sure & Dugro® Complete

Ad_1_FA copy

Dugro® Sure

Rumusan untuk Si Manja yang memerlukan nutrien tumbesaran tinggi untuk menyokong tumbesaran fizikal optimum. 

Dugro® Complete

Rumusan untuk Si Manja yang memerlukan nutrisi “Catch-Up Growth”.

Saranan Ibu-Ibu Dugro®

Picture of customer Syuhada with testimonial

“Dugro Complete mengandungi tenaga untuk Catch-Up Growth, nutrien tumbesaran seperti protein dan kalsium, dan juga ada DHA. Saya rasa ada perubahan pada Aiman. Sekarang, berat & tinggi nampak dah bertambah. Dia cergas belajar, pandai pegang pen nak menulis.

Puan Syuhada

Picture of customer Hamizah with testimonial

“Nawal minum susu Dugro® Complete sebab dia perlukan Catch-Up Growth. Lepas itu pula, kami terus berikan dia Dugro® Sure. Saya rasa harganya pun berpatutan dan tinggi dalam nutrien tumbesaran. Sekarang tinggi dan berat Nawal OK, tak perlu lagi pergi klinik setiap bulan untuk buat check up”

Puan Hamizah

Picture of customer Amrah with testimonial

“Dugro® Sure pilihan saya selama 2 tahun ini. Harganya berpatutan dan Ammar serasi dengan susu ini. Sekarang, saya kurang risaulah dengan tumbesaran Si manja - terutama dengan ketinggian dan berat badannya.”

Puan Amrah

Dugro® Sure

topic teaser image

Dugro® Sure

Dugro® Sure diformulasi dengan nutrien tumbesaran tinggi (Protein, Kalsium , Vitamin D, dan Zink), serta tinggi dalam serat dan DHA untuk menyokong tumbesaran fizikal optimum Si Manja anda.

KETAHUI LEBIH LAGI

Kebaikan Dugro® Sure untuk tumbesaran fizikal optimum Si Manja

Dugro® Complete

topic teaser image

Dugro® Complete

Dugro® Complete diformulasikan untuk Si Manja yang memerlukan nutrisi “Catch-Up Growth”. Ia adalah formula berkalori tinggi (1kcal/1ml) dengan nutrien tumbesaran (Protein, Kalsium, Vitamin D dan Zink) untuk menyokong Si Manja mencapai tumbesaran fizikal optimum.

KETAHUI LEBIH LAGI

Kebaikan Dugro® Complete  untuk “Catch-Up Growth” Si Manja

 Ketahui bagaimana Dugro Sure membantu tumbesaran Si Manja

Sentiasa di sisi Mama 24/7

Kami adalah para ibu yang terdiri daripada bekas jururawat, bidan, pakar diet dan pakar nutrisi berpengalaman yang sedia menjadi pendengar setia dan memberikan bantuan untuk anda dan Si Manja. Hubungi kami untuk dapatkan lebih lagi khidmat nasihat.

Terima Kasih Dugro®!

Mama lebih yakin dengan jenama pilihan ibu bapa di Malaysia.