Susu Ibu Adalah Terbaik Untuk Si Manja Anda

Danone Specialized Nutrition (Malaysia) menyokong penyusuan susu ibu secara ekslusif untuk enam bulan pertama selepas kelahiran. Selepas berusia enam bulan, bayi haruslah diberikan makanan pelengkap yang bersesuaian dengan usia di samping meneruskan penyusuan susu ibu sehingga bayi berusia dua tahun atau lebih. Rujuk doktor anda sebelum membuat keputusan untuk menggunakan susu formula atau jika anda mengalami kesukaran dalam penyusuan susu ibu.

image banner

Daftar Sampel Percuma​

*Hanya untuk Si Manja 1-3 tahun​

Maklumat Ibu & Bapa

Sila masukkan 5-40 aksara. Hanya huruf dan termasuk jarak Hanya huruf sahaja
Wajib di isi 9-11 digit sahaja
Wajib di isi Kami hanya menerima e-mel dari domain: gmail.com, yahoo.com, hotmail.com, live.com, msn.com, icloud.com, outlook.com, qq.com, 163.com

Maklumat anak anda​

Terma & Syarat

* Wajib di isi

Maaf, anda sudah wujud dalam data kami. Alamat emel atau nombor telefon anda sudah digunakan. Sila cuba sekali lagi atau hubungi talian pelanggan kami di 1 800 38 1038 untuk bantuan.​​ ​ Jika anda belum melengkapkan borang permintaan sampel anda dan ingin meneruskan, sila log masuk melalui sini (https://www.dugro.com.my/bm/login.html - link SINI) untuk mendapatkan sampel. Kalau kata laluan anda tidak betul, sila reset kata laluan di halaman tersebut.​

Dapatkan Sampel

*
Produk sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun ke atas
Sila pilih
* Sila pilih
* Sila pilih

Alamat

Wajib di isi Format alamat tidak betul
Wajib di isi Format alamat tidak betul
Wajib di isi Poskod mestilah mengandungi 5 digit​
Wajib di isi Hanya huruf sahaja
* Sila pilih

Maaf, anda sudah wujud dalam data kami. Alamat emel atau nombor telefon anda sudah digunakan. Sila cuba sekali lagi atau hubungi talian pelanggan kami di 1 800 38 1038 untuk bantuan.​Maaf, anda sudah wujud dalam data kami. Alamat emel atau nombor telefon anda sudah digunakan. Sila cuba sekali lagi atau hubungi talian pelanggan kami di 1 800 38 1038 untuk bantuan.​​ ​ Jika anda belum melengkapkan borang permintaan sampel anda dan ingin meneruskan, sila log masuk melalui sini (https://www.dugro.com.my/bm/login.html - link SINI) untuk mendapatkan sampel. Kalau kata laluan anda tidak betul, sila reset kata laluan di halaman tersebut.​


 

Lebih Nutrisi*,

Si Manja Jadi Lebih Lagi

Si Manja anda adalah generasi hebat.

Sebab itu lah, pengambilan nutrisi yang seimbang dan mencukupi adalah penting bagi pertumbuhan dan perkembangan 360 Si Manja. Berikan Si Manja Lebih Nutrisi*, agar Si Manja Jadi Lebih Lagi. Dugro dengan Zat Besi Aktif dan Lebih Nutrisi. Kuatkan Perkembangan 360°. Bantu Si Kecil anda Jadi Lebih Lagi.

*21 vitamin dan mineral pada tahun 2021 berbanding 15 vitamin dan mineral pada tahun 2019 ( Untuk Dugro Asli dan Dugro Fruit & Veg sahaja)
^Dengan kombinasi optimum Vitamin C: Zat Besi dalam nisbah 3 & 4, dalam lingkungan yang disarankan oleh WHO untuk meningkatkan penyerapan.
productrocketboyBanner

Dugro Next Gen Nutri dengan Zat Besi Aktif^.

Kombinasi unik Zat Besi dan Vitamin C, DHA**, 21 Vitamin dan Mineral serta kasih sayang ibu menyokong tumbesaran dan perkembangan 360 Si Manja agar mereka Jadi Lebih Lagi.

zat besi icon

 

 

ZAT BESI AKTIF

Kombinasi Unik* Zat Besi & Vitamin C

dha icon

 

 

PERKEMBANGAN

DHA** -
Komponen Otak

21 vitamin icon

 

 

PERLINDUNGAN

21 Vitamin & Mineral

^Dengan kombinasi optimum Vitamin C: Zat Besi dalam nisbah 3 & 4, dalam lingkungan yang disarankan oleh WHO untuk meningkatkan penyerapan. 

**51.2mg/100g susu tepung.

Alt image

Sentiasa di sisi Mama 24/7

Kami adalah para ibu yang terdiri daripada bekas jururawat, bidan, pakar diet dan pakar nutrisi berpengalaman yang sedia menjadi pendengar setia dan memberikan bantuan untuk anda dan Si Manja. Hubungi kami untuk dapatkan lebih lagi khidmat nasihat.

x