Lebih Nutrisi*,

Si Manja Jadi Lebih Lagi

Si Manja anda adalah generasi hebat.

Sebab itu lah, pengambilan nutrisi yang seimbang dan mencukupi adalah penting bagi pertumbuhan dan perkembangan 360 Si Manja. Berikan Si Manja Lebih Nutrisi*, agar Si Manja Jadi Lebih Lagi. Dugro dengan Zat Besi Aktif dan Lebih Nutrisi. Kuatkan Perkembangan 360°. Bantu Si Kecil anda Jadi Lebih Lagi.

*21 vitamin dan mineral pada tahun 2021 berbanding 15 vitamin dan mineral pada tahun 2019 ( Untuk Dugro Asli dan Dugro Fruit & Veg sahaja)
^Dengan kombinasi optimum Vitamin C: Zat Besi dalam nisbah 3 & 4, dalam lingkungan yang disarankan oleh WHO untuk meningkatkan penyerapan.
productrocketboyBanner.jpg

Dugro Next Gen Nutri dengan Zat Besi Aktif^.

Kombinasi unik Zat Besi dan Vitamin C, DHA**, 21 Vitamin dan Mineral serta kasih sayang ibu menyokong tumbesaran dan perkembangan 360 Si Manja agar mereka Jadi Lebih Lagi.

zat besi icon

 

ZAT BESI AKTIF

Kombinasi Unik* Zat Besi & Vitamin C

DHA Icon

 

PERKEMBANGAN

DHA** -
Komponen Otak

21 vitamin icon

 

PERLINDUNGAN

21 Vitamin & Mineral

^Dengan kombinasi optimum Vitamin C: Zat Besi dalam nisbah 3 & 4, dalam lingkungan yang disarankan oleh WHO untuk meningkatkan penyerapan. 

**51.2mg/100g susu tepung.

Sentiasa di sisi Mama 24/7

Kami adalah para ibu yang terdiri daripada bekas jururawat, bidan, pakar diet dan pakar nutrisi berpengalaman yang sedia menjadi pendengar setia dan memberikan bantuan untuk anda dan Si Manja. Hubungi kami untuk dapatkan lebih lagi khidmat nasihat.

Terima Kasih Dugro®!

Mama lebih yakin dengan jenama pilihan ibu bapa di Malaysia.