Susu Ibu Adalah Terbaik Untuk Si Manja Anda

Danone Specialized Nutrition (Malaysia) menyokong penyusuan susu ibu secara ekslusif untuk enam bulan pertama selepas kelahiran. Selepas berusia enam bulan, bayi haruslah diberikan makanan pelengkap yang bersesuaian dengan usia di samping meneruskan penyusuan susu ibu sehingga bayi berusia dua tahun atau lebih. Rujuk doktor anda sebelum membuat keputusan untuk menggunakan susu formula atau jika anda mengalami kesukaran dalam penyusuan susu ibu.

 

ANEMIA KEKURANGAN ZAT BESI (IDA)

 

MEMBANTUTKAN PERKEMBANGAN 360

 

SI MANJA UNTUK JADI LEBIH LAGI

 

Seramai 270 Juta Kanak-kanak seluruh dunia dijangka mengalami anemia. Pertubuhan Kesihatan Dunia (WHO) telah mengklasifikasikan anemia sebagai isu kesihatan awam yang serius.

 
output2

 

MASA DEPAN SI MANJA ANDA BERISIKO

 

IDA

 

mengurangkan sel darah merah yang akan menjejaskan bekalan oksigen di seluruh sel tubuh badan. IDA akan menggangu perkembangan & potensi Si Manja untuk Jadi Lebih Lagi.

 
output2
output2
output2
output2
output2
output2
output2
 

Dapatkan Ujian Saringan Percuma!

 

Sertai kami di jelajah Generasi Kuat Zat Besi yang akan datang di seluruh Malaysia. Pemeriksaan IDA bukan invasif percuma disediakan untuk semua kanak-kanak berumur 1 hingga 10 tahun.

 

Terima Kasih Dugro®!

Mama lebih yakin dengan jenama pilihan ibu bapa di Malaysia.

 
Alt image

Sentiasa di sisi Mama 24/7

Kami adalah para ibu yang terdiri daripada bekas jururawat, bidan, pakar diet dan pakar nutrisi berpengalaman yang sedia menjadi pendengar setia dan memberikan bantuan untuk anda dan Si Manja. Hubungi kami untuk dapatkan lebih lagi khidmat nasihat.

x