Susu Ibu Adalah Terbaik Untuk Si Manja Anda

Danone Specialized Nutrition (Malaysia) menyokong penyusuan susu ibu secara ekslusif untuk enam bulan pertama selepas kelahiran. Selepas berusia enam bulan, bayi haruslah diberikan makanan pelengkap yang bersesuaian dengan usia di samping meneruskan penyusuan susu ibu sehingga bayi berusia dua tahun atau lebih. Rujuk doktor anda sebelum membuat keputusan untuk menggunakan susu formula atau jika anda mengalami kesukaran dalam penyusuan susu ibu.

Dugro® Fruit & Veg

Dumex Dugro® Fruit & Veg mengandungi kebaikan NextGen NUTRI dengan Zat Besi Aktif serta Tanpa Sukrosa yang diperkaya dengan 13 ekstrak buah-buahan & sayuran. Aktiviti fizikal dan kasih sayang ibu bapa menyokong imuniti yang kuat untuk Perkembangan 360°.

Kebaikan Dugro® Fruit & Veg untuk Si Manja

Bantu Si Manja Kukuhkan Imuniti untuk Kuatkan Perkembangan 360° bersama kasih sayang anda.

Ketahui juga mengapa Dugro® Fruit & Veg dengan Zat Besi Aktif menjadi pilihan ibu dan juga Si Manja :

img

Disahkan Halal

Dengan penempatan semula perkilangan kami ke Bangplee, Thailand, rangkaian produk kami telah disahkan Halal oleh ‘The Central Islamic Council of Thailand’ (CICOT), salah satu badan pensijilan Halal luar negara yang telah diiktiraf oleh JAKIM. Senarai penuh badan pensijilan Halal luar negara yang telah diiktiraf oleh JAKIM boleh dirujuk di pautan berikut:

Terima Kasih Dugro®!

Mama lebih yakin dengan jenama pilihan ibu bapa di Malaysia.

Resipi istimewa untuk Si Manja

Lebih lagi info untuk Mama!

Ketahui lebih lagi tentang perkembangan Si Manja anda

Alt image

Sentiasa di sisi Mama 24/7

Kami adalah para ibu yang terdiri daripada bekas jururawat, bidan, pakar diet dan pakar nutrisi berpengalaman yang sedia menjadi pendengar setia dan memberikan bantuan untuk anda dan Si Manja. Hubungi kami untuk dapatkan lebih lagi khidmat nasihat.

x