Susu Ibu Adalah Terbaik Untuk Si Manja Anda

Danone Specialized Nutrition (Malaysia) menyokong penyusuan susu ibu secara ekslusif untuk enam bulan pertama selepas kelahiran. Selepas berusia enam bulan, bayi haruslah diberikan makanan pelengkap yang bersesuaian dengan usia di samping meneruskan penyusuan susu ibu sehingga bayi berusia dua tahun atau lebih. Rujuk doktor anda sebelum membuat keputusan untuk menggunakan susu formula atau jika anda mengalami kesukaran dalam penyusuan susu ibu.

Dugro® NextGen NUTRI kini dengan Zat Besi Aktif!

Berikan Si Manja lebih perlindungan luaran dan juga dalaman kerana ia sangat penting untuk Si Manja menghadapi situasi mencabar. Kuatkan perkembangan 360 agar Si Manja Jadi Lebih Lagi. Memperkenalkan Dugro® dengan formulasi Zat Besi Aktif dan nutrien-nutrien tertinggi*

*Dugro Asli dan Madu Langkah 3, 4 & 5 dan Coklat Langkah 4&5 adalah tertinggi dalam DHA (41.8 mg- 51.2mg), Kalsium dan Zat Besi (setiap 100g) antara 3 jenama utama susu tepung kanak-kanak di dalam segmen standard (pek 900g/850g)

Lebih Nutrisi, Si Manja, Jadi Lebih Lagi

KUATKAN PERKEMBANGAN 360°

Kombinasi Unik* Zat Besi Aktif dan nutrien-nutrien Tertinggi** menyokong tumbesaran dan perkembangan menyeluruh

Si Manja anda. Kebaikan Dugro® NextGen Nutri dengan Zat Besi Aktif adalah seperti:

dugro nextgen kebaikan 360 zat besi

ZAT BESI AKTIF

Kombinasi Unik* Zat Besi Tertinggi** & Vitamin C

PERLINDUNGAN

21 Vitamin & Mineral

TUMBESARAN

Tertinggi** Kalsium & Dwi Protein^

PERKEMBANGAN

Tertinggi** DHA

*Dengan kombinasi optimum Vitamin C: Zat Besi dalam nisbah 3 & 4, dalam lingkungan yang disarankan oleh WHO untuk meningkatkan penyerapan.

**Dugro Asli dan Madu Langkah 3, 4 & 5 dan Coklat Langkah 4&5 adalah tertinggi dalam DHA (41.8 mg- 51.2mg), Kalsium dan Zat Besi (setiap 100g) antara 3 jenama utama susu tepung kanak-kanak di dalam segmen standard (pek 900g/850g)

^60% Protein dadih

image

Dugro® 3

Rumusan Dugro® 3 ini sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 - 3 tahun.

image

Dugro® 4

Rumusan Dugro® 4 ini sesuai untuk kanak-kanak berumur 3 - 6 tahun

image

Dugro® 5

Rumusan Dugro® 5 ini sesuai untuk kanak-kanak berumur 6+ tahun

image

Disahkan Halal

Dengan penempatan semula perkilangan kami ke Bangplee, Thailand, rangkaian produk kami telah disahkan Halal oleh ‘The Central Islamic Council of Thailand’ (CICOT), salah satu badan pensijilan Halal luar negara yang telah diiktiraf oleh JAKIM. Senarai penuh badan pensijilan Halal luar negara yang telah diiktiraf oleh JAKIM boleh dirujuk di pautan berikut:

Panduan Peralihan Formula

dugro panduan penukaran formula dugro

 

 

Terima Kasih Dugro®!

Mama lebih yakin dengan jenama pilihan ibu bapa di Malaysia.

Resipi istimewa untuk SiManja

Lebih lagi info untuk Mama!

Ketahui lebih lagi tentang perkembangan Si Manja anda

Alt image

Sentiasa di sisi Mama 24/7

Kami adalah para ibu yang terdiri daripada bekas jururawat, bidan, pakar diet dan pakar nutrisi berpengalaman yang sedia menjadi pendengar setia dan memberikan bantuan untuk anda dan Si Manja. Hubungi kami untuk dapatkan lebih lagi khidmat nasihat.

x