Susu Ibu Adalah Terbaik Untuk Si Manja Anda

Danone Specialized Nutrition (Malaysia) menyokong penyusuan susu ibu secara ekslusif untuk enam bulan pertama selepas kelahiran. Selepas berusia enam bulan, bayi haruslah diberikan makanan pelengkap yang bersesuaian dengan usia di samping meneruskan penyusuan susu ibu sehingga bayi berusia dua tahun atau lebih. Rujuk doktor anda sebelum membuat keputusan untuk menggunakan susu formula atau jika anda mengalami kesukaran dalam penyusuan susu ibu.

 

Lebih Nutrisi*, Si Manja Jadi Lebih Lagi

Si Manja anda adalah generasi hebat.

Sebab itu lah, pengambilan nutrisi yang seimbang dan mencukupi adalah penting bagi pertumbuhan dan perkembangan 360 Si Manja. Berikan Si Manja Lebih Nutrisi*, agar Si Manja Jadi Lebih Lagi. Dugro dengan Zat Besi Aktif dan Lebih Nutrisi. Kuatkan Perkembangan 360°. Bantu Si Kecil anda Jadi Lebih Lagi.

*21 vitamin dan mineral pada tahun 2021 berbanding 15 vitamin dan mineral pada tahun 2019 ( Untuk Dugro Asli dan Dugro Fruit & Veg sahaja)
^Dengan kombinasi optimum Vitamin C: Zat Besi dalam nisbah 3 & 4, dalam lingkungan yang disarankan oleh WHO untuk meningkatkan penyerapan.
 
 
Bannersquaare

 

Dugro Next Gen Nutri dengan Zat Besi Aktif^.

Kombinasi unik Zat Besi dan Vitamin C, DHA**, 21 Vitamin dan Mineral serta kasih sayang ibu menyokong tumbesaran dan perkembangan 360 Si Manja agar mereka Jadi Lebih Lagi.

zatbesi

 

ZAT BESI AKTIF

Kombinasi Unik* Zat Besi & Vitamin C

DHA_320x320

 

PERKEMBANGAN

DHA** -
Komponen Otak

vitamin

 

PERLINDUNGAN

21 Vitamin & Mineral

^Dengan kombinasi optimum Vitamin C: Zat Besi dalam nisbah 3 & 4, dalam lingkungan yang disarankan oleh WHO untuk meningkatkan penyerapan. 

**51.2mg/100g susu tepung.

Cuba Sampel Percuma Sekarang

Ingin cuba sampel susu percuma Dugro? Daftar sekarang di laman web kami untuk mendapatkannya!

 

Berminat Dengan Produk Dugro?

Beli Sekarang & Klik Icon

Terima Kasih Dugro®!

Mama lebih yakin dengan jenama pilihan ibu bapa di Malaysia.

Alt image

Sentiasa di sisi Mama 24/7

Kami adalah para ibu yang terdiri daripada bekas jururawat, bidan, pakar diet dan pakar nutrisi berpengalaman yang sedia menjadi pendengar setia dan memberikan bantuan untuk anda dan Si Manja. Hubungi kami untuk dapatkan lebih lagi khidmat nasihat.

x