Inovasi Terbaharu Dugro® NextGen NUTRI Yang Terunggul* 

*Berbanding dengan formulasi Dumex Dugro® pada tahun 2011  

#Perkembangan360NextGen

#Perkembangan360NextGen

Berikan Si Manja formulasi terbaharu Dugro® NextGen NUTRI yang mengandungi bukan sahaja DHA Tertinggi* malah semua nutrien penting seperti tinggi Zat Besi, Vitamin C, Kalsium, Vitamin D, Vitamin A dan Vitamin E bersama kasih sayang anda untuk menyokong PERKEMBANGAN 360° Si Manja NextGen.

KETAHUI LEBIH LAGI

*Berdasarkan kandungan DHA/100g dalam kategori umur 1-6 tahun, dalam lingkungan harga yang sama (<RM35/kg), Nielsen syer >7% sebagaimana pada Januari 2019.

Kebaikan 13 Pati Buah dan Sayuran & Tenaga Daripada 4 Jenis Bijirin

Kebaikan 13 Pati Buah dan Sayuran & Tenaga Daripada 4 Jenis Bijirin

Dumex Dugro® Fruit & Veg memberikan nutrisi untuk keperluan Si Manja NextGen dengan kebaikan NextGen NUTRI serta diperkaya dengan 13 pati buah & sayuran. Dumex Dugro® Multi Grains memberikan nutrisi untuk persiapan Si Manja NextGen dengan kebaikan NextGen NUTRI yang diperkaya dengan 4 jenis bijirin.

KETAHUI LEBIH LAGI

Dugro® Sure & Dugro® Complete

Dugro® Sure & Dugro® Complete

Dugro® Sure diformulasi dengan nutrien tumbesaran yang tinggi (Protein, Kalsium, Zink dan Vitamin D) untuk menyokong tumbesaran fizikal optimum Si Manja. Dugro® Sure juga tinggi dengan serat dan DHA* Dugro® Complete adalah rumusan susu yang menyokong “Catch-Up Growth” dengan kandungan kalori tinggi (1kcal/1ml). Dugro® Complete juga dirumus dengan nutrien tumbesaran seperti Protein, Kalsium, Vitamin D dan Zink serta DHA.

KETAHUI LEBIH LAGI

*Berbanding dengan Dugro® Langkah 3.

Dugro® Rumusan Soy

Dugro® Rumusan Soy

Dugro® Soy untuk Si Manja yang mengalami alahan protein susu lembu. Ia adalah susu formula berasaskan soya dengan 5 Nutri, DHA, ALA, LA, 14 vitamin dan mineral serta nutrien lain untuk menyokong tumbesaran menyeluruh Si Manja.

KETAHUI LEBIH LAGI

Sentiasa di sisi Mama 24/7

Kami adalah para ibu yang terdiri daripada bekas jururawat, bidan, pakar diet dan pakar nutrisi berpengalaman yang sedia menjadi pendengar setia dan memberikan bantuan untuk anda dan Si Manja. Hubungi kami untuk dapatkan lebih lagi khidmat nasihat.