Danone Specialized Nutrition (Malaysia) menyokong penyusuan susu ibu secara ekslusif untuk enam bulan pertama selepas kelahiran. Susu ibu mengandungi nutrien optimum yang diperlukan oleh bayi untuk pertumbuhan dan perkembangan. Ia juga mengandungi antibodi yang melindungi bayi anda daripada pelbagai penyakit.

Selepas berusia enam bulan, bayi haruslah diberikan makanan pelengkap yang bersesuaian dengan usia di samping meneruskan penyusuan susu ibu sehingga bayi berusia dua tahun atau lebih. Rujuk doktor anda sebelum membuat keputusan untuk menggunakan susu formula atau jika anda mengalami kesukaran dalam penyusuan susu ibu.

×
Dugro® Sure
Dugro® Sure

Dugro® Sure

Dugro® Sure diformulasikan dengan nutrien tumbesaran tinggi (Protein, Kalsium, Vitamin D, dan Zink), serta tinggi dalam serat dan DHA untuk menyokong tumbesaran fizikal optimum Si Manja anda. 

Untuk Si Manja berumur 1 - 9 tahun

Dugro® Sure

 

1 Saranan Pengambilan Nutrien Malaysia (2017) untuk 1-3 tahun

2 Saranan Pengambilan Nutrien Malaysia (2017) untuk 4-6 tahun

** Frukto-oligosakarida rantaian panjang (lcFOS)

* Setiap hidangan (205ml) = 180 ml air + 4 pencedok (32g) tepung

** Setiap hidangan (230ml) = 200 ml air + 5 pencedok (40g) tepung

Tidak sesuai untuk kanak-kanak di bawah umur dua belas (12) bulan. Susu ibu adalah makanan yang terbaik. Produk ini bukan satu-satunya makanan untuk kanak-kanak.

Elakkan menuang susu tepung ke dalam sebarang bekas. Simpan paket yang dibuka dalam bekas kedap umara di tempat dingin dan kering. Guna sebum Tarikh lupus dan dalam tempon 3 minggu selepas dibuka untuk menjamin kesegaran.

 

 

Terima Kasih Dugro®!

Mama lebih yakin dengan jenama pilihan ibu bapa di Malaysia.

Alt image

Sentiasa di sisi Mama 24/7

Kami adalah para ibu yang terdiri daripada bekas jururawat, bidan, pakar diet dan pakar nutrisi berpengalaman yang sedia menjadi pendengar setia dan memberikan bantuan untuk anda dan Si Manja. Hubungi kami untuk dapatkan lebih lagi khidmat nasihat.

x