Danone Specialized Nutrition (Malaysia) menyokong penyusuan susu ibu secara ekslusif untuk enam bulan pertama selepas kelahiran. Susu ibu mengandungi nutrien optimum yang diperlukan oleh bayi untuk pertumbuhan dan perkembangan. Ia juga mengandungi antibodi yang melindungi bayi anda daripada pelbagai penyakit.

Selepas berusia enam bulan, bayi haruslah diberikan makanan pelengkap yang bersesuaian dengan usia di samping meneruskan penyusuan susu ibu sehingga bayi berusia dua tahun atau lebih. Rujuk doktor anda sebelum membuat keputusan untuk menggunakan susu formula atau jika anda mengalami kesukaran dalam penyusuan susu ibu.

 

Lebih Lagi Kebaikan*, 

Si Manja Jadi Lebih Lagi

Pengambilan nutrisi yang seimbang dan mencukupi adalah penting bagi pertumbuhan dan perkembangan Si Manja. Berikan Si Manja Dugro Fruit & Veg dengan 2x lebih serat* atau Dugro Sure dengan lebih lagi nutrisi tumbesaran^ agar Si Manja Jadi Lebih Lagi.

Tahukah Anda? 

Kekurangan Nutrisi boleh menyebabkan Anemia & Bantut?

 

Picture2-4

*Setiap 100g, berbanding dengan Dugro 3 Asli

^Nutrisi tumbesaran merujuk kepada tinggi dalam protein, kalsium, vitamin D & zink

 

*Dugro Fruit & Veg bukan pengganti pengambilan buah-buahan & sayur-sayuran.

Kami mengesyorkan untuk mengambil 2-3 hidangan sayur-sayuran dan2 hidangan buah-buahan setiap hari

sebagai sebahagian daripada diet seimbang yang sihat .

Dugro® Fruit & Veg

 

 

f&v

Dumex Dugro® Fruit & Veg mengandungi kebaikan NextGen NUTRI dengan Zat Besi Aktif serta Tanpa Sukrosa yang diperkaya dengan 13 ekstrak buah-buahan & sayuran. Aktiviti fizikal dan kasih sayang ibu bapa menyokong imuniti yang kuat untuk Perkembangan 360°.

- Kebaikan NextGen NUTRI dengan Zat Besi Aktif

- 13 ekstrak buah dan sayuran dari Switzerland 

- Rasa buah lazat, tanpa sukrosa

lebihlagikebaikan

Dugro® Sure &

Dugro® Complete

lebihlagikebaikan

Diformulasi dengan nutrien tumbesaran yang tinggi (Protein, Kalsium, Zink dan Vitamin D) untuk menyokong tumbesaran fizikal optimum Si Manja. Dugro® Sure juga tinggi dengan serat dan DHA*. Dugro® Complete adalah rumusan susu yang menyokong “Catch-Up Growth” dengan kandungan kalori tinggi (1kcal/1ml). 

lebihlagikebaikan
lebihlagikebaikan

Berminat Dengan Produk Dugro?

Beli Sekarang & Klik Icon

 

Cuba Sampel Percuma Sekarang

Ingin cuba sampel susu percuma Dugro? Daftar sekarang di laman web kami untuk mendapatkannya!

 

 

Terima Kasih Dugro®!

Mama lebih yakin dengan jenama pilihan ibu bapa di Malaysia.

Alt image

Sentiasa di sisi Mama 24/7

Kami adalah para ibu yang terdiri daripada bekas jururawat, bidan, pakar diet dan pakar nutrisi berpengalaman yang sedia menjadi pendengar setia dan memberikan bantuan untuk anda dan Si Manja. Hubungi kami untuk dapatkan lebih lagi khidmat nasihat.

x