dugro-pilihan-mama-page-header.jpg
dugro-pilihan-mama-page-header.jpg
Dugro Pack Range

Ibu bapa sentiasa teliti, begitu juga kami. Dugro® sentiasa memberikan yang terbaik bermula daripada sumber susu yang diimport dari Australia dan New Zealand, bekerjasama dengan pakar nutrisi bagi menghasilkan bekalan nutrisi penting untuk Si Manja hinggalah ke Pakar Careline yang sentiasa berada di sisi 24 jam sehari. Kerana itulah, Dugro® menjadi Pilihan Rakyat Malaysia Lebih 3 Juta Kali*.

*Anggaran berdasarkan Bahagian Tahap Pencapaian Pengguna Panel Antarabangsa Kantar. Tinjauan di seluruh 2,500 pembeli isi rumah utama di Semenanjung Malaysia antara Januari dan Disember 2019.

 

Kualiti kami adalah jaminan kami. Ketahui bagaimana kami meletakkan sepenuh hati bagi memastikan agar kami terus dipercayai.

Pilihan Mama Dugro®

Ketahui kenapa Dugro® menjadi pilihan ibu-ibu dalam membekalkan nutrisi yang penting untuk Si Manja.

Careline 24 Jam

Disebalik setiap pertanyaan mengenai Si Manja, Pakar Careline kami sentiasa ada bersama. Hubungi Pakar Careline kami yang sentiasa berada di sisi, 24 jam sehari!

100 Ujian Terperinci

Tahukah anda, setiap pek kami melalui lebih 100 Ujian Terperinci sebelum sampai ke tangan anda? Kerana itulah kami menjadi Pilihan Rakyat Malaysia Lebih 3 Juta Kali*.

Formulasi Terunggul**

Tahukah anda, kami bekerjasama dengan Pakar Nutrisi bagi menghasilkan Formulasi Terunggul**? Kerana itulah kami menjadi Pilihan Rakyat Malaysia Lebih 3 Juta Kali*.

Sumber Susu Dugro®

Tahukah anda, sumber susu kami diimport khas dari ladang yang terpilih di Australia dan New Zealand? Kerana itulah kami menjadi Pilihan Rakyat Malaysia Lebih 3 Juta Kali*.

Dugro® 60 Tahun

Tahukah anda, jenama kami mempunyai kepakaran selama 60 tahun dalam penghasilan susu formula kanak-kanak? Kerana itulah kami menjadi Pilihan Rakyat Malaysia Lebih 3 Juta Kali*.

*Anggaran berdasarkan Bahagian Tahap Pencapaian Pengguna Panel Antarabangsa Kantar. Tinjauan di seluruh 2,500 pembeli isi rumah utama di Semenanjung Malaysia antara Januari dan Disember 2019.

**Berbanding dengan formulasi Dumex Dugro® pada tahun 2011.

 

Terima kasih Dugro®

kerana terus membekalkan nutrisi dan menjadi Pilihan Ibu Bapa di Malaysia.

dugro-pilihan-mama-testimonial-norashikin.png

Bagi saya, nutrisi penting seperti DHA, Kalsium, Zat Besi, Vitamin D, A & E juga terdapat dalam susu Dugro ini dengan harga yang berpatutan.

Norashikin
Ibu kepada Niyaz (3 tahun)
Pengguna Dugro® NextGen NUTRI Langkah 3

 

dugro-pilihan-mama-testimonial-nurhidayah.png

Sebagai seorang ibu, saya sentiasa memastikan anak-anak saya mendapat nutrien yang mencukupi. Saya memang yakin Dugro® adalah yang terbaik untuk mereka.

Nur Hidayah
Ibu kepada Eris (2 tahun)
Pengguna Dugro® NextGen NUTRI Langkah 3

 

dugro-pilihan-mama-testimonial-munirah.png

Sudah 4 tahun Adelia minum susu Dugro® ini, selepas disyorkan oleh saudara mara. Adelia dan Aliah kini aktif dan saya memang puas hati dengan susu Dugro® ini.

Munirah
Ibu kepada Adelia (5 tahun) & Aliah (1 tahun)
Pengguna Dugro® NextGen NUTRI Langkah 3 & 4

 

Sentiasa di sisi Mama 24/7

Kami adalah para ibu yang terdiri daripada bekas jururawat, bidan, pakar diet dan pakar nutrisi berpengalaman yang sedia menjadi pendengar setia dan memberikan bantuan untuk anda dan Si Manja. Hubungi kami untuk dapatkan lebih lagi khidmat nasihat.

Terima Kasih Dugro®!

Mama lebih yakin dengan jenama pilihan ibu bapa di Malaysia.