Danone Specialized Nutrition (Malaysia) menyokong penyusuan susu ibu secara ekslusif untuk enam bulan pertama selepas kelahiran. Susu ibu mengandungi nutrien optimum yang diperlukan oleh bayi untuk pertumbuhan dan perkembangan. Ia juga mengandungi antibodi yang melindungi bayi anda daripada pelbagai penyakit.

Selepas berusia enam bulan, bayi haruslah diberikan makanan pelengkap yang bersesuaian dengan usia di samping meneruskan penyusuan susu ibu sehingga bayi berusia dua tahun atau lebih. Rujuk doktor anda sebelum membuat keputusan untuk menggunakan susu formula atau jika anda mengalami kesukaran dalam penyusuan susu ibu.

 

Dugro® Fruit & Veg

 

Susu Dugro® Fruit & Veg Langkah 3,4 dan 5 dengan rasa buah yang lazat dan Tanpa Sukrosa ini diformulasikan dengan kebaikan NextGen NUTRI dengan Zat Besi Aktif. Ia diperkaya dengan 13 ekstrak buah-buahan seperti pati pir, epal, plum, lobak merah, aprikot, pic, pisang, buah markisa, lemon, oren, tembikai susu, strawberi dan bayam.

dugro produk fruit and veg 3 4 5 range baru

Dugro®  Fruit & Veg

image
image
image

image
image
image

Elakkan menuang susu tepung ke dalam sebarang bekas. Simpan paket yang dibuka dalam bekas kedap udata di tempat dingin dan kering. Guna sebelum tarikh luput dan dalam tempoh 3 minggu selepas dibuka untuk menjamin kesegaran.

dugro produk dugro fruit and veg 3 4 5 pek saiz

Produk boleh didapati di pasar raya besar, pasar raya dan kedai runcit terpilih.

 

Panduan Peralihan Formula

 

 

Terima Kasih Dugro®!

Mama lebih yakin dengan jenama pilihan ibu bapa di Malaysia.

Alt image

Sentiasa di sisi Mama 24/7

Kami adalah para ibu yang terdiri daripada bekas jururawat, bidan, pakar diet dan pakar nutrisi berpengalaman yang sedia menjadi pendengar setia dan memberikan bantuan untuk anda dan Si Manja. Hubungi kami untuk dapatkan lebih lagi khidmat nasihat.

x